Mfiles liikevaihto

Liikevaihto nousi 1. Yhtiön omavaraisuusaste oli. Yrityksen tiedonhallinta sekä tiedon jakaminen ja suojaaminen perustuvat metatietojen hyödyntämiseen, jolloin tietoa ei luokitella perinteisen kansiohierarkian vaan sisällön perusteella. Tilikauden tulos oli -miljoonaa euroa ja liikevoittoprosentti oli -14. M-Filesin SaaS- liikevaihto kasvoi yli 1.

M - Files helps companies to manage every thing in their business. It takes a lot of talented people to develop, market, sell and service our innovative solutions. Jatkossa pyritään löytämään keinoja päästä vielä nopeampaan kasvuun ja varmasti ollaan omalta kannaltamme pettyneitä, jos ei pystytä jatkamaan kuin sillä samalla kasvutahdilla. Löydät kaikkien suomalaisten yritysten taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta. Kasvua edelliseen vuoteen oli huikeat prosenttia.


Viime vuonna liikevaihto oli 3miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiöllä on yli 300. Tilinpäätöstiedot saadaan kaupparekisteristä.

Velvollisia tilinpäätöstietojen toimittajia ovat osakeyhtiöt (oy), julkiset osakeyhtiöt (oyj) ja osuuskunnat. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Ohjelmistoyhtiö M-files on kasvanut rajusti, tehnyt isot tappiot ja kerännyt pääomasijoittajilta paljon rahaa. Tavoitteet ovat taivaissa.


Noin 3työntekijää. Asiakkaita yli 1maassa ja yli 4jälleenmyyjää. Täältä löydät lisätietoja ja avoimet työpaikat. Titteli jaettiin Suomessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa.


ISV-kumppanit ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan yhä tärkeämmässä asemassa niin asiakasyrityksille kuin. The M-files software is available in different languages and is used in over countries. In Finland M-files is used in 4companies, including Reima Oy. This thesis was assigned by Reima Oy.


Anfora Mikkeli Finder. Many of the world’s leading companies are using our pods and office booths to make their people happier. And save time, space and money. See how they look in action.


Kysyntää yhtiön tuotteelle on riittänyt, sillä liikevaihto on yli kolminkertaistunut neljässä vuodessa lähes miljoonaan euroon.

Samaan aikaan työntekijöiden määrä on kasvanut viidestäkymmenestä lähes kolmeensataan. M-files on Suomen teollisuusinvestoinnin sijoituskohde ja näillähän on tietysti exit-plan. Useimmat insinööritieteiden harjoittajat eivät kuitenkaan ymmärrä tai osaa ajatella yrityksien omistuspohjaa ja tavoitteita hakiessaan töitä.


Pääasia on, että on teknisesti hieno tuote, hypeä ja hyviä saunailtoja tiedossa. Tuottaa älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja. Konttorit myös Saksassa, Ranskassa, Kanadassa ja Australiassa.

Comments