Mfiles toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja ja perustaja Antti Nivala on M-Filesin perustaja, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä arvostettu ohjelmistoalan kehittäjä 20-vuotisella kokemuksellaan. Hänellä on erinomainen maine suurituottoisten yritysten johtajana, ja hän on merkittävästi vaikuttanut useisiin fuusioihin ja yritysostoihin. Henry on tällä hetkellä Insta Groupin toimitusjohtaja sekä M-Files Oy:n että Millog Oy:n hallituksen jäsen.


M-Files Oy on suomalainen teknologiayhtiö, joka kehittää ja myy tiedonhallintaohjelmistoja. Yrityksen tiedonhallinta sekä tiedon jakaminen ja suojaaminen perustuvat metatietojen hyödyntämiseen, jolloin tietoa ei luokitella perinteisen kansiohierarkian vaan sisällön perusteella. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Tampere , ja pääasiallinen toimiala Sovellukset ja ohjelmistot.

Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja. Miten kuvailisit M-Filesia työpaikkana? Liikevaihto nousi 1. Tamperelaisen ohjelmistotalo M-Filesin perustaja, hallituksen puheenjohtaja ja teknologiajohtaja Antti Nivala on palannut yhtiön toimitusjohtajaksi 1. This video is unavailable. Palkitun M-Filesin toimitusjohtaja : Meillä työntekijät saavat loistaa, syttyä työstään ja olla sankareita 19. Mäkitalo on luotsannut strategiavetoisella johtamisellaan M-Filesin voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun.


Mäkitalo nimettiin samalla myös Teknologiateollisuuden Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun voittajaksi.

Yhtiön omavaraisuusaste oli. Kasvu ei pysähdy tähän, vaan päinvastoin: meillä on erinomaiset eväät jatkaa voimakasta kasvua myös tulevina vuosina, Mäkitalo toteaa. M-Files on yli kymmenkertaistanut liikevaihtonsa kuuden vuoden aikana. Lisätietoja: Mika Mäkitalo, toimitusjohtaja , M-Files Oy puh. Lisäksi julkishallinnon tarpeisiin kehitetty M-Files Asianhallinta -tietojärjestelmätuote on SÄHKE2-sertifioitu.


Jani Räty, Senior Manager, Compliance and Security, puh. Löydät kaikkien suomalaisten yritysten taloustiedot, käyttämät teknologiat ja rekisterit helposti Vainun yritystietokannasta. Marko Javanainen taas vastaa M-Files in jälleenmyynnistä EMEA-alueella. Stefan Recher on nimitetty vastaamaan Ranskan ja sen lähialueiden myynnistä. Saarela ja Javanainen ovat aiemmin työskennelleet M-Filesilla eri myyntitehtävissä.


Recher taas on työskennellyt johtotehtävissä esimerkiksi AtoS illa ja Bull illa. Löydä ohjelmistot, konsultit, toteuttajat ja tukitarjoajat liiketoiminnan. Vuoden Nuori Johtaja on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n vuosittainen kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina.


I had the pleasure of working for Pekka in M-Files. He is an excellent leader, keeping team focuse giving freedom to execute and supporting when needed. He has a gift of being very punctual and always following through any open issues, and ensuring that projects and tasks proceed as planned.


ONEiO adapts automatically to all your current integration technologies and enables end-to-end process flows, no matter which systems or tools you or your service providers are using.

Off-the-shelf vendor integrations also available. Integrate and create rules. ONEiO’s intelligent rule robot creates the integration for. Tämä on fantastinen tunnustus, mutta koen, että tässä palkitaan ohellani M-Filesin tapa toimia ja koko yhteisö, Mäkitalo, 3 sanoo. The M-files software is available in different languages and is used in over countries.


In Finland M-files is used in 4companies, including Reima Oy.

Comments